1. Carles
  2. Treballs
  3. Contacte

Cartells de esdeveniments de capoeira angola

Addedvalue - Comunicació i disseny (print)

Durant els dos anys que hi vaig trevallar vaig collaborar amb la créació de diversos catalegs, cartells, llivrets, triptics i diptics, i una multitut de petits projectes.

Addedvalue - Comunicació i disseny (internet)

Pagina web per una empresa de licors.

Addedvalue - Comunicació i disseny (logos)

Addedvalue - Comunicació i disseny (senyalética)

Durant els dos anys que hi vaig trevallar vaig collaborar amb la créació de varios projectes de senyalética per una escola de primaria, una residencia de gent gran i per una maternal.

binsfeld® - Agencia de comunicació

Fedra Edicions

Banners publicitaris

L'art de la lluita

Es una revista d'arts marcials. Les arts marcials son l'evolució i l'adaptació de les antigues arts béliques a la vida moderna des de l'aparició de les armes de foc. Són les arts béliques ancestrals que han perviscut en el temps, els canvis i el progrés. Per tant són la bareja del vell i del nou.

Signes d'une escola d'arquitectura

amb la col·laboració de Carlos Alegría i de Jaime Falomir

La idea d'aquests signes es utilitzar quelcom que els arquitectes coneixen bé. Per això, hem decidit que tinguin com a referència els plànols de l'escola.

Panorama

Es una revista de tendencies. Corrents socials que cambian molt ràpid i engloben molts aspectes de la vida. Ùs de diagonals per donar dinamisme a la publicació.

Signes d'una escola de disseny

amb la col·laboració de Carlos Alegría i de Jaime Falomir

És una escola de disseny, arquitectura e ingenieria on els alumnes aprenen a dibuixar, cadascu dins la seva especialitat. Per això voliem que fossin els mateixos alumnes que dibuixessin els signes.

Logotips

Llibre de Hip-Hop

És un llibre que ensenya que la cultura del Hip-Hop té diverses disciplines: el Rap, el Breakdance, el Graffiti i el Scratching. Per aqueste raó cada capitol té una composició diferent, per explicar visualment les caracteristiques de cadascuna d'elles.

Cartells

Retrats tipogràfics

Cartells d'Amnistia Internacional

Són cartells de temes durs, i voliem comunicar-ho amb la tipografia.